Brudklänningar

Brudklänningar

Våra omsorgsfullt utvalda brudklänningar håller hög kvalitet

Våra omsorgsfullt utvalda brudklänningar håller hög kvalitet och är speciellt anpassade för den kurviga kvinnan. Prisbilden för en brudklänning av denna kvalitet ligger mellan 10-20.000 kronor, och vi uppskattar att ni hanterar klänningarna varsamt och med respekt.

Vi har en ordinarie leveranstid på cirka 6 månader, så vi rekommenderar därför ett besök hos oss ca 9-12 månader innan bröllopet för att i god tid hinna få hem klänningen och kunna göra de eventuella ändringar som behövs hos din lokala skräddare.

Bra att veta är att brudklänningar oftast är något mindre i storleken än vanliga kläder, och det är därför inte ovanligt att man behöver gå upp en eller två storlekar för bästa passform. Det är också lättare att sy in en klänning i större storlek än att försöka lägga ut den med bra resultat.

Phoenix

Phoenix PH8217

Phoenix PH8211

Phoenix PH8210

Phoenix PH7015

Phoenix PH8203

Phoenix PH8036

Phoenix HY5073

Phoenix HY5083

Phoenix HY5085

Phoenix PH7004

Phoenix PH7019

Phoenix PH8049

Phoenix PH8218

Loré

Loré Alexa

Loré Elise

Loré Jolene

Loré Bella

Loré Bethany

Loré Jasmine

Loré Aurora

Galleri

Ändringar och sömnad

Vi hjälper dig att boka in tid för ändringar eller sömnad

Då vi ofta har kunder som reser en bit för att komma till oss så har vi ingen egen sömmerska på plats, utan vi rekommenderar er att kontakta en lokal sömmerska eller skräddare i er stad.
Bor ni i Göteborgsområdet så har jag kontakter som jag varmt rekommenderar och gärna hänvisar till.

Att göra ändringar i sista stund är inget vi rekommenderar, utan var ute i god tid och boka in en tid hos sömmerskan cirka en månad innan vigseldagen.